Головна  →  Новини  →  5 серпня 2020

Анатолій Корж провів засідання районного штабу щодо координації діяльності служб району


Сьогодні, 05 серпня, перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Корж провів засідання районного штабу по організації роботи господарства району в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та координації діяльності служб району.

Засідання відбулось за участю начальника Управління житлово-комунального господарства і будівництва Олени Григор’євої, в. о. директора КП «Керуюча компанія» Ігора Павлика, представника ТОВ ЖЕП «Щорса, 32» Сергія Мовчана, заступника директора КП «Київтеплоенерго» Сергія Пилипчука, керівників структурних підрозділів та начальників ЖЕДів.

Під час засідання обговорювалось питання щодо заборгованості за спожитий природний газ з ресурсів НАК «Нафтогаз України» ТОВ ЖЕП «Щорса, 32», питання проведення інвентаризації земельних ділянок на території Печерського району для виявлення безгосподарних зон і взяття їх на обслуговування та стан готовності комунальних підприємств району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років.

За результатами наради були прийняті відповідні рішення та надано доручення Управлінню житлово-комунального господарства та будівництва урегулювати питання заборгованості за спожитий природний газ ТОВ ЖЕП «Щорса, 32» для забезпечення мешканців житлових будинків на вул. Євгена Коновальця, 32-а, 2-б, 32-в, 32-г сталим теплопостачанням та гарячою водою.

Відділу контролю за благоустроєм спільно з Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва, КП «ШЕУ», КП «УЗН», КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» провести інвентаризацію закріплених територій за підприємствами для виявлення безгосподарних зон на території Печерського району міста Києва та підготувати проєкт розпорядження Печерської районної в місті Києві держаної адміністрації. 

Комунальним підприємствам району посилити роботу щодо підготовки господарства району до  роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років.

Перейти до спискуВерсiя для друку