Головна  →  Новини  →  10 липня 2020

Віталій Кличко: «Цього року ми оновимо понад 760 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у районах столиці» (+фото, відео)

Цього року у районах столиці оновлять понад 760 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Цього року ми плануємо оновити понад 760 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у районах столиці. Велику програму з ремонту дворів у всіх районах ми розпочали минулого року. І в 2019-му оновили 827 дворів. Деякі з них не бачили ремонту по 40-50 років! Якщо минулого року роботи здійснювали переважно у невеликих дворах та проїздах, то тепер – зосередилися на територіях площею понад 1000 квадратних метрів. Це – наймасштабніше оновлення дворів за останні десятиріччя», – підкреслив Віталій Кличко.

За його словами, майже на 200 об’єктах роботи вже завершили. Ще понад 200 об’єктів – на фінальній стадії. Тривають роботи і в інших дворах та проїздах, що запланували.

«Найбільше об’єктів – 108 – вже майже завершили в Дарницькому районі. На їх оновлення район отримав із бюджету міста майже 64 мільйони гривень», – повідомив Віталій Кличко.

Він показав відео про те, як відремонтували двори і проїзди в старій Дарниці. Зокрема, на вулицях Заслонова і Севастопольській, Пасхаліна та Вересневій.

 

Також мер столиці повідомив, що тривають підготовчі роботи до «чистового» асфальтування Шулявського шляхопроводу. Там найближчими днями мають облаштувати верхній шар асфальтобетонного покриття.

«Я перепрошую киян за тимчасові незручності, що будуть на Шулявці у ці дні. Дорожники зроблять все, щоб оперативно здійснити необхідні роботи», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку