Головна  →  Новини  →  4 червня 2020

Наталія Кондрашова провела ознайомчу зустріч з представниками Громадської ради


4 червня 2020 року голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела ознайомчу зустріч з головою Громадської ради Костянтином Бричуком та представниками інститутів громадянського суспільства щодо питань життєдіяльності Печерського району.

На початку засідання, Костянтин Бричук разом з представниками Громадської ради ознайомили Наталію Кондрашову з роботою Громадської ради за минулий рік та планами роботи на теперішній рік, а також баченням співпраці з райдержадміністрацією.

У ході обговорення питань, Наталія Кондрашова наголосила на необхідності співпраці та об’єднання зусиль задля розвитку центрального району столиці:

«Влада і громадськість повинні взаємодіяти, з метою вирішення актуальних питань життєдіяльності Печерського району, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо досягати найкращих результатів».

Довідково:

Громадська рада – при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі держадміністрації (далі – громадська рада) є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Перейти до спискуВерсiя для друку