Головна  →  Новини  →  17 квітня 2020

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Великоднем!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Великоднем!

Шановні печеряни!

Щиросердно вітаю вас з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Великдень – це свято любові та відродження, що спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними християнськими моральними цінностями та наповнити свої серця щирою любов’ю і добротою.

З настанням Пасхальних днів прокидається не лише земля, а й надії кожного з нас на добру долю, на мир в країні та спокій у родинах.

Тож нехай Великдень стане для кожного з нас святом духовного очищення і добра, а радісні Пасхальні дні у родинному колі прокладуть благодатні шляхи нових перемог і звершень, об’єднають усіх нас спільними цінностями задля щасливого майбутнього кожного громадянина та України в цілому.

Щиро бажаю вам миру, душевного спокою і родинного затишку. Нехай Воскресіння Христове дарує усім нам непохитну віру та надію на світле майбутнє, надає сили і терпіння подолати будь-які труднощі.

Божої вам благодаті та душевної величі, дорогі Печеряни!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві  

державної адміністрації​​​​​​  Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку