Головна  →  Новини  →  8 квітня 2020

Благодійний фонд «Бабин Яр» долучився до роботи Єдиного координаційного центру допомоги для малозахищених киян

Понад 1000 малозахищених сімей, що мешкають поблизу Бабиного Яру, отримають продуктові набори. Про це повідомили у Єдиному координаційному центрі при КМДА.

З ініціативою підтримати мешканців району в скрутний час пандемії виступив Благодійний фонд Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр». У відповідь на ініціативу фонду районні управління праці та соціального захисту в м. Києві визначили близько 1000 сімей різних категорій, які потребують допомоги. Фонд закупив товари першої необхідності та забезпечив транспорт для соціальних працівників, які доставляють пакунки підтримки.

Перші 500 сімей отримують комплекти допомоги вже 8 та 9 квітня.

«Теперішня ситуація і часи трагедії Бабиного Яру мають багато спільного. Стає більш актуальною тема цінності людського життя, тема допомоги однин одному. Якщо ти можеш врятувати чи підтримати свого ближнього – не стій осторонь, роби це», – пояснив ініціативу генеральний директор Фонду Максим Яковер.

Нагадаємо, що у місті діє Єдиний координаційний центр при КМДА, який акумулює всі благодійні ініціативи, спрямовані на підтримку вразливих верств населення під час пандемії нової коронавірусної хвороби COVID-19.

У Єдиному центрі повідомили, що загалом у період із 21 березня до 8 квітня забезпечено доставку більше 10 тисяч наборів продуктів та товарів першої необхідності.

Якщо ви бажаєте долучитися до роботи Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам, звертайтеся за телефоном: 094-145-50-23. Також можна звернутися з ініціативою на електронну адресу:[email protected]

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку