Головна  →  Новини  →  6 березня 2020

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Міжнародним днем прав жінок та миру!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Міжнародним днем прав жінок та миру!

Шановні жінки!

Щиросердечно вітаю вас з Міжнародним днем прав жінок і миру, святом весни – 8 Березня!

У теперішньому часі жінки беруть активну участь у всіх сферах життя показуючи при цьому зразки професійної майстерності, старанності, творчості і самовідданості.

Саме ви, любі жінки, щодня сумлінно виконуєте важливі завдання, працюєте над утвердженням авторитету органів державної влади, підприємств, організацій та вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток Печерського району і країни в цілому.

Ваша енергія, активна життєва позиція, відповідальність несуть у світ добро, затишок і злагоду. Адже своєю мудрістю, терплячістю ви зберігаєте мир, спокій вдома й на роботі, любов’ю до людей і до праці будуєте майбутнє.

Від щирого серця вітаю із чудовим весняним святом та зичу кожній з Вас благополуччя, душевного спокою, оптимізму і щастя.

Нехай гармонія, любов та душевна щедрість завжди будуть незмінними супутниками вашого життя.

Зі святом, дорогі жінки!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                    Павло БАБІЙ

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку