Головна  →  Новини  →  12 лютого 2020

Стан територій району, передача теплового обладнання та роботу пунктів обігріву розглянув Павло Бабій на засіданні оперативного штабу

Стан територій району, передача теплового обладнання та роботу пунктів обігріву розглянув Павло Бабій на засіданні оперативного штабу

Сьогодні, 12 лютого, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів засідання районного штабу з організації роботи господарства району в осінньо-зимовий період та координації діяльності служб району. Фотозвіт.

Під час засідання штабу відділ контролю за благоустроєм та комунальні підприємства «Керуюча компанія», «ШЕУ», «УЗН» Печерського району доповіли про стан відновлення благоустрою прибудинкових територій, після виконання робіт з усунення аварійних ситуацій та планових робіт на зовнішніх інженерних мережах.

Присутніми підіймалось питання створення дитячого майданчику з інклюзією для дітей з особливими потребами у Маріїнському парку.

Також в. о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» прозвітував про проведену роботу по передачі безгосподарських водопровідних, каналізаційних, теплових мереж і теплового обладнання до комунальної власності територіальної громади міста, в управління ПрАТ «АК «Київводоканал» та КП «Київтеплоенерго».

Після звіту присутні обговорили питання щодо подальших дій про передачі теплового обладнання в оперативне управління КП «Київтеплоенерго», у зв’язку зі змінами в законодавстві.

Крім цього, на засіданні обговорили роботу пунктів обігріву, часи прийому, кількість прийнятих осіб під час похолодання та кількість продуктів харчування в кожному.

З метою захисту осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах від впливу екстремальних температур навколишнього середовища у Печерському районі працюють 5 пунктів обігріву.

Так, станом на 11 лютого 2020 року пункти обігріву у Печерському районі відвідало 102 особи:

- вул. Басейна, 5а (тел.: 044 253-56-05) – ЖЕД «Хрещатик» відвідало 15 осіб;

- бульв. Дружби Народів, 30/1 (тел.: 044 285-22-30) (цілодобовий) – ЖЕД «Печерськжитло» відвідало 12 осіб;

- бульв. М. Приймаченко, 3 (тел.: 044 286-26-91) – «Печерська брама» відвідало 4 особи;

- пров. Микільский, 9 (тел.: 044 288-50-25) – ЖЕД «Липкижитлосервіс» відвідало 11 осіб;

- бульв. Дружби Народів, 32-А (тел.: 044 284-81-44) – (Територіальний центр соціального обслуговування) відвідало 60 осіб.

 

До пункту обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги                   та хоче зігрітися в морозні дні. 

На завершення Павло Бабій дав доручення КП «Керуюча компанія» щодо розробки механізму можливості асфальтування аварійних розриттів на прибудинкових територіях, тримати на контролі санітарно-технічний стан балансових територій району та інші доручення по розглянутим питанням.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку