Головна  →  Новини  →  28 січня 2020

Павло Бабій підписав Меморандум про співпрацю з Київським національним торговельно-економічним університетом

Павло Бабій підписав Меморандум про співпрацю з Київським національним торговельно-економічним університетом

28 січня 2020 року, під час апаратної наради, відбулось урочисте підписання двостороннього Меморандуму про співпрацю між Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією та Київським національним торговельно-економічним університетом. Фотозвіт>>>

Перед підписанням Меморандуму, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі представив присутнім презентаційні матеріали та короткометражний фільм про вищий навчальний заклад КНТЕУ.

Переглянувши презентацію закладу освіти виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій та ректор КНТЕУ Анатолій Мазаракі поставили свої підписи у документі про співпрацю між сторонами.

«Сподіваюсь, що підписаний Меморандум стане поштовхом для розробки і впровадження сучасних освітніх програм та відкриватиме нові можливості для студентської молоді у реалізації цікавих проєктів», - зазначив Павло Бабій.

Основною метою цього Меморандуму є ефективна співпраця сторін у галузі освіти, спільна організація та проведення заходів, що покращуватимуть процес навчання і виховання молоді, яка навчається у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Перейти до спискуВерсiя для друку