Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Днем автомобіліста і дорожника!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Днем автомобіліста і дорожника!

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Щороку, в останню неділю жовтня в Україні відзначається свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі.

 Економічний і соціальний розвиток держави неможливо уявити без належного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. А для успішного функціонування цієї галузі неабияке значення має якість доріг та професіоналізм водіїв.

 Завдяки  цілодобовій праці дорожників, які утримують в належному технічному та санітарному стані дороги і вулиці, та автомобілістів, які забезпечують потреби громадян, – функціонує система життєзабезпечення всієї країни.

 І це професійне свято – ще один привід для нас висловити вам вдячність за трудове сприяння та професіоналізм.

 Переконаний, що ви і надалі докладатимете всіх зусиль заради успішного функціонування дорожньої галузі, продовжите вдосконалювати свої професійні навики, впроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути.

 Від щирого серця бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я та подальшої успішної роботи на життєвих та автомобільних шляхах!

 Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

 

Зі святом!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку