Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2019

Павло Бабій розглянув питання інноваційного харчування в школах Печерська під час розширеної апаратної наради

Павло Бабій розглянув питання інноваційного харчування в школах Печерська під час розширеної апаратної наради

Сьогодні, 08 жовтня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів розширену апаратну нараду, за участю керівників та працівників структурних підрозділів, представників комунальних підприємств району та Печерського районного управління ДСНС України в м. Києві. Фотозвіт

На початку засідання Павло Бабій привітав іменинників, які святкували свій день народження у вересні 2019 року.

Після урочистої частини, виконувач обов’язків голови райдержадміністрації розпочав нараду з розгляду питання щодо стану реалізації у Печерському районі міста Києва Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

Так, щодо впливу вищезазначеного Закону на роботу КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» та про стан його реалізації, доповів в. о. директора комунального підприємства «Керуюча компанія» - Сергій Пархоменко.

Крім цього, на порядку денному розглядались питання освітньої реформи «Нова українська школа» та запровадження мультипрофільного харчування в школах Печерська.

Зокрема, директор комунального підприємства «Шкільне» – Алла Підгорна представила презентацію мультипрофільного харчування, яке вже запроваджено в школах Печерського району.

Алла Підгорна, акцентувала увагу на запровадженні сучасного інноваційного обладнання для приготування їжі в їдальнях, яке дає можливість прискорити час приготування сніданків для дітей, задіювати менше людей у процесі приготування, і головне, готувати корисну і смачну їжу.

На завершення апаратної наради, Павло Бабій привітав юристів з професійним святом, а також відзначив заступника відділу бухгалтерського обліку райдержадміністрації Тетяну Міщенко, яка пропрацювала в адміністрації 28 років і за вислугою йде на пенсію.

Перейти до спискуВерсiя для друку