Головна  →  Новини  →  18 вересня 2019

Павло Бабій провів апаратну нараду з питань підготовки району до осінньо-зимового періоду

Павло Бабій провів апаратну нараду з питань підготовки району до осінньо-зимового періоду

Сьогодні, 18 вересня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств району та Печерського районного управління ДСНС України в м. Києві з питань підготовки району до осінньо-зимового періоду. Фотозвіт

На початку наради Павло Бабій привітав іменинників, які святкували свій день народження у вересні 2019 року.

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації розпочав апаратну нараду з питань підготовки служб району до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.

«Ми повинні вжити всіх необхідних заходів для забезпечення входження району до опалювального сезону з метою своєчасного та якісного надання послуг мешканцям Печерського району. На наступному тижні особисто перевірю стан підготовки будинків до опалювального сезону», – заначив Павло Бабій.

Під час апаратної наради присутні заслухали звіт начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Олену Григор’єву, керівників комунальних підприємств та служб району з питань підготовки житлового фонду, закладів культури, освіти, охорони здоров’я, КП ШЕУ та КП УЗН до осінньо-зимового періоду, ознайомитися з доповіддю, за посиланням

Олена Григор’єва запевнила, що наразі проводяться всі заходи з підготовки внутрішньобудинкових систем опалення, холодного і гарячого водопостачання, каналізації, та оформлення паспортів готовності, та форм Е-8 у всіх 673 житлових будинках комунальної форми власності.

У свою чергу, виконувач обов’язків голови райдержадміністрації наголосив проаналізувати освоєння видатків по капітальним ремонтам та надати письмові пропозиції щодо 100% освоєння бюджетних коштів до кінця поточного року. А також, тримати на особистому контролі отримання актів готовності систем теплопостачання житлових будинків ОСББ, ЖБК, відомчих та інвестиційних житлових будинків та активізацію роботи з ініціативними групами ОСББ.

Крім того, особливу увагу приділяти виконанню капітальних ремонтних робіт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Так, за інформацією КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», КП «ШЕУ» та КП «УЗН» до зимового періоду ведеться належна підготовка снігоприбиральної техніки та забезпечення посипковими матеріалами і інвентарем.

Наприкінці апаратної наради, Павло Бабій надав відповідні доручення структурним підрозділам та комунальним підприємствам району забезпечити, в першу чергу, своєчасну підготовку до опалювального сезону, очищення території від опалого листя, провести кронування дерев й контролювати санітарно-технічний стан благоустрою району.

Перейти до спискуВерсiя для друку