Головна  →  Новини  →  9 вересня 2019

Київський Національний університет технологій та дизайну провів презентацію діяльності закладу для делегації району Чаоян м. Пекін

09 вересня 2019 року в рамках міжнародних відносин та ініціативи Печерської райдержадміністрації у Київському Національному університеті технологій та дизайну відбулась робоча зустріч керівництва університету та китайської делегації на чолі з радником із зовнішньої торгівлі району Чаоян, м. Пекін – Ма Шуань. Фтозвіт.

 Київський Національний університет технологій та дизайну представляв проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Віталій Чабан, декан факультету дизайну, доктор технічних наук, професор Марина Колосніченко та доктор технічних наук, професор кафедри дизайну Калина Пашкевич.

 Також в данному заході взяли участь представники асоціації Beijing Yabaolu International Chamber of Commerce міста Пекін та Печерської райдержадміністрації.

 Для делегації з Пекіну провели презентацію матеріально-технічної бази університету та ознайомили з методикою викладання у навчальному закладі.

 Основною метою візиту іноземної делегації є обмін досвідом і технологіями в різних напрямках з використанням новітніх методів та обговорення передумов щодо подальшого практичного співробітництва в галузі дизайну та моди.

Перейти до спискуВерсiя для друку