Головна  →  Новини  →  24 серпня 2019

На Печерську відсвяткували 28-у річницю незалежності України

На Печерську відсвяткували 28-у річницю незалежності України

24 серпня 2019 року у культурно-мистецькому комплексі «Співоче поле» в Печерському ландшафтному парку відбулося грандіозне святкування Дня незалежності України «Моя незалежність». Фотозвіт

Для святкування 28-ї річниці незалежності України у Печерському районі підготували культурно-мистецьку програму з різноманітними майстер-класами, призовими конкурсами та іншими розвагами.

Родзинкою святкування стало патріотичне фешн-шоу колекцій вишиванок та аксесуарів від відомих українських брендів: «Artystuff», «Exclusive Embroidery», «Vyshyta.Store», «PASTEI DÉCOR & INSPIRATION», «YANAYA».

Протягом усього заходу присутніх розважали концертною програмою, за участю талановитих виконавців, таких як: експериментальний оркестр Eclectic sound orchestra, співачка Ксанті та вокалісти Kyiv Art  Music School.

В перервах між виступами артистів, ведучі заходу розповідали присутнім пізнавальну інформацію про наших співвітчизників, які зробили вагомий внесок у прославляння України в світі, а юним відвідувачам провели показ захоплюючих мультфільмів про відомих українців від проекту «Книга-мандрівка. Україна».

Крім того, гостей свята дивували виступами цирк-театру «Нур» та яскравими номерами танцювального колективу «Візінова».

Також всі бажаючи могли зробити фото на пам'ять в сучасному інтерактивному фотобоксі, а маленькі відвідувачі та учасники майстер-класів отримати безкоштовну солодку вату.

Увечері, наприкінці святкування Дня народження України, несподіванкою став виступ відомого українського рок-гурту, учасники якого приймають участь у багатьох популярних фестивалях та шоу – «Біла вежа».

Перейти до спискуВерсiя для друку