Головна  →  Новини  →  24 серпня 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 28-ї річниці незалежності України!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 28-ї річниці незалежності України!

Шановні співвітчизники!

Прийміть щирі вітання з нагоди 28-ї річниці незалежності України!

 

Сповнена непростих випробувань, тисячолітня боротьба українського народу за право мати свою соборну, незламну, демократичну державу добре закарбувалась на сторінках нашої історії.

Прагнення до свободи – визначальна цінність українців, що давала наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності.

Сьогодні, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною та прийдешніми поколіннями.

І в ці складні для країни часи ми продовжуємо відстоювати незалежність, волю, свободу вкотре доводячи, що ми – згуртована незламна нація, єдина неподільна Україна, європейська держава.

Проголошення незалежності 24 серпня 1991 року стало логічним завершенням українського державотворення.

І ось минає 28 років, як ми невтомно продовжуємо демонструвати світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності, захищати власний суверенітет і територіальну цілісність.

Тож, відзначаючи річницю ухвалення Акта проголошення незалежності України, слід вшанувати всі попередні етапи – Русь, Галицько-Волинське князівство, Велике Князівство Литовське, козацьку державу, українську державність початку ХХ століття. Від них сучасна Україна увібрала у себе традиції державництва.

Переконаний, разом ми продовжимо змінювати нашу країну та прославляти її на світовій арені, адже незалежна Україна – це країна можливостей та успіху!

Від щирого серця бажаю кожному українцю злагоди та душевної величі, нехай серця наповнюються гордістю за нашу Державу!

 

Слава Україні!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку