Головна  →  Новини  →  18 липня 2019

Вячеслав Непоп: «Триває пошук земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр»

На сьогодні триває пошук додаткових земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр». Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп під час зустрічі з ініціативною групою постраждалих інвесторів.

Він також зазначив, що з 24-х ділянок, які були передбачені для такого будівництва у 2006 році, частина вже оформлена під сквери та парки і забудові не підлягає. Більше того, навіть призначені під забудову ділянки, блокуються місцевими активістами, як це сталося з ділянкою на вулиці Здолбунівській.

Тому Департамент земельних ресурсів КМДА повинен запропонувати додаткові ділянки для програми будівництва житла для «елітівців». Усі можливі місця під будівництво будуть обстежені найближчим часом за участю ошуканих інвесторів.

«За 13 років люди просто зневірилися. На моє переконання, земля для будівництва житла постраждалим «елітівцям» у Києві є. Щоб просуватися швидше, ми розробимо графік та план дій, які будемо контролювати разом із постраждалими інвесторами», – зазначив Вячеслав Непоп.

За даними МВС, у результаті будівельної афери «Еліта-Центр», яку було розкрито в лютому 2006 року в Києві, постраждало 1760 осіб.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку