Головна  →  Новини  →  23 травня 2019

Інформаційно-просвітницька акція «Молодіжна платформа»

18, 19, 25 та 26 травня 2019 року з 10:00 до 18:00 год. у Київському планетарії відбудеться інформаційно-просвітницька акція «Молодіжна платформа». Організовує акцію Київський молодіжний центр.

З учасниками проекту працюватимуть досвідчені лектори: державні службовці, політики, помічники депутатів, коучі, психологи, лектори з особистісного розвитку, спеціалісти політичного PR, медіа-експерти, політичні консультанти, які навчатимуть учасників принципу та порядку управління територіями в рамках місцевих громад, ознайомлять з кращими практиками цієї діяльності, допоможуть вдосконалити знання в політичному та громадському питанні, освоїти навички політичного менеджменту, навчитися чітко та якісно викладати свої думки, вести перемовини та виступати публічно.

В рамках акції відбудеться навчання у форматі інтерактивних лекцій, презентацій, дискусій. За результатами індивідуального завдання, переможці матимуть можливість пройти стажування в органах державної влади та взяти участь в екскурсії до Верховної Ради України.

Організатори запрошують молодь, яка займає активну життєву позицію, робить перші кроки в громадській діяльності та має велике бажання здійснювати позитивні зміни в країні.

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова та здійснюється за посиланням: https://goo.gl/4C28gN Контактна особа з питань організації та проведення акції: Сапожніков Євген, тел.: (066)1542413, e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку