Головна  →  Новини  →  31 серпня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем знань!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем знань!

 Шановні школярі, студенти, викладачі та батьки! 

Прийміть найщиріші вітання із початком нового навчального року та Днем знань. 

Якісна освіта – це чудова інвестиція в майбутнє української нації. За часи незалежності наша держава відзначилась потужними освітніми ініціативами, новими дієвими реформами, професійним підходом в удосконалені навчальних програм.

Формування особистості розпочинається із закладення фундаментальних життєвих основ. В Україні діє висока вчительська культура праці, яка спонукає дітей визначати власні ціннісні орієнтири та розвивати науковий світогляд.

Інноваційні підходи в системі освіти – це стійке підґрунтя нової моделі навчання, де відкриваються нові перспективи для цьогорічних першокласників.

Крім того, ми виховуємо юних українців у кращих традиціях нашого народу, які гідно представляють Україну на світовій арені, демонструючи кращі досягнення в науково-дослідній діяльності.

Сьогоднішнє свято є символом успіху, адже завдяки зусиллям всієї наукової і освітянської еліти ми спромоглись виховати нове українське суспільство з європейським поглядом.

Зважаючи на зміни освітньої галузі, із впевненістю можемо сказати, що нині зростає нове покоління суспільно активних громадян, здатних забезпечити економічний та культурний розвиток нашої країни.

З нагоди свята, бажаю всім юним українцям високих результатів у навчанні, особистісних досягнень, здійснення всіх мрій та сподівань.

  

Перейти до спискуВерсiя для друку