Головна  →  Новини  →  21 червня 2018

Електронний кабінет роботодавця – сучасний сервіс служби зайнятості

Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує нові електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання сервісних соціальних послуг нашим клієнтам.

На сайті державної служби зайнятості dcz.gov.ua впроваджено в дію «Електронний кабінет роботодавця» - новітній сервіс з використанням сучасних інформаційно–комунікаційних технологій, зорієнтований на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості та на скорочення витрат часу для відвідування роботодавцями центрів зайнятості.

В «Електронному кабінеті роботодавця» передбачена можливість подання в онлайн - режимі до державної служби зайнятості звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в тому числі і уточнювальних, з подальшим завантаженням фахівцем центру зайнятості в базу вакансій Єдиної інформаційно-аналітичної системи служби зайнятості.

Крім того, в «ЕКР» Ви маєте можливість переглянути:

- актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості;

- звіти за формою 4-ПН та 1-ПА, які подавались до служби зайнятості;

- стан укомплектування заявлених вакансій;

- кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу;

- стан договорів на працевлаштування після професійного навчання та на організацію громадських робіт;

- здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме.

Для реєстрації в електронному кабінеті  необхідно:

1. На головній сторінці сайту служби зайнятості www.dcz.gov.ua натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет» та зареєструватись (наявна інструкція).

2. Після реєстрації, для авторизації на сайті, Вам необхідно надати особистому консультанту центру зайнятості e-mail, логін та пароль, вказані під час реєстрації.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості чекають на Ваше звернення:  

тел.:   044-277-36-64,    044-277-36-63
E-mail:   [email protected]

Джерело:  Печерська районна філія
Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку