Головна  →  Новини  →  17 квітня 2018

Сергій Мартинчук обговорив з представниками Посольства Латвії проект з відновлення Латвійського скверу

Сергій Мартинчук обговорив з представниками Посольства Латвії проект з відновлення Латвійського  скверу

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів робочу зустріч з представниками Посольства Латвії.   Фотозвіт 

На зустрічі були присутні: радник, заступник голови Місії Посольства Латвійської Республіки в Україні Ірена Путниня; головний спеціаліст відділу протоколу управління міжнародних зв’язків Київської міської державної адміністрації Валентина Бальчос; виконувач обов’язків керівника апарату Печерської райдержадміністрації Павло Бабій; начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ Катерина Печерська.

Під час зустрічі обговорили проект з відновлення Латвійського скверу, який знаходиться на території Печерського району і визначили напрямки подальшої співпраці між Печерською райдержадміністрацією та Посольством Латвійської Республіки в Україні.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Київської міської ради від 22 лютого 2018 року №321/4385 «Про перейменування скверу у місті Києві» сквер Андрія Іванова (між вулицею Михайла Омеляновича-Павленка і Бутишевим провулком) перейменовано на сквер Латвійський.

Перейти до спискуВерсiя для друку