Головна  →  Оголошення  →  28 листопада 2017

Про соціальне обслуговування безпритульних та бездомних осіб

Для поліпшення соціального обслуговування безпритульних та бездомних осіб створені наступні установи.

Для нічного перебування безпритульних та бездомних осіб створений Будинок  соціального піклування (м. Київ, вул. Суздальська, 4/6, тел. 497-39-80, 497-41-81, їхати від станції метро “Берестейська” трамваєм № 14, 15 до зупинки бульвар Івана Лепсе), до якого приймаються безпритульні та бездомні особи, яким, згідно з медичним висновком, не протипоказане перебування у колективі, на підставі їх особистої заяви. Розміщення та проживання бездомних  та безпритульних осіб  у  Будинку є платним.

Будинок соціального піклування надає безпритульним та бездомним особам допомогу у забезпеченні одягом, взуттям, постільною білизною, м’яким та твердим інвентарем та столовим посудом.

Для мешканців відділення нічного перебування передбачена вечеря. Підопічні Будинку соціального піклування отримують невідкладну медичну допомогу, проводиться санітарна обробка бездомних громадян та дезинфекція їхнього одягу.

Для денного перебування безпритульних та бездомних осіб у місті Києві діє благодійний Центр “Стефанія” (м. Київ, провулок Лобачевского, 8-а, тел. № 591-54-44, їхати  від станції метро “Дарниця” автобусом № 45  до зупинки  Ярослава Гашека).

Благодійний Центр “Стефанія” надає бездомним громадянам посильну допомогу:

- терапевтичну та хірургічну;
- харчування;
- відновлення документів;
- юридичну консультацію та інші.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку