Головна  →  Новини  →  14 липня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Днем українського миротворця!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  З Днем українського миротворця!

Шановні миротворці!

 15 липня країна відзначає День українських миротворців, який був встановлений у 2013 році відповідно до Постанови Верховної ради України  «Про встановлення Дня українських миротворців». 

В Україні відзначають це свято на державному рівні з метою вшанування мужності й зразкового виконання службових обов’язків та збереження пам’яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов’язків.

За часів незалежності України понад 40 тисяч українських військовослужбовців взяли участь у міжнародних миротворчих операціях у більше ніж 20 країнах світу.

З глибокою вдячністю жителі багатьох континентів пам’ятають сміливість, мужність та професіоналізм наших українських миротворців.

Впевнений, що солдати та офіцери миротворчих сил і надалі будуть з честю виконувати свій обов’язок й гідно виходити зі складних життєвих та бойових ситуацій.

Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, оптимізму, успіхів у службі. Завжди високо несіть звання українського воїна задля миру, безпеки та стабільності у світі.

Перейти до спискуВерсiя для друку