Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Днем Києва!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Днем Києва!

Шановні кияни!

Дорогі мешканці Печерського району! 

Прийміть найщиріші привітання з Днем Києва! Овіяний переказами та легендами, оповитий багатовіковою славою, Київ завжди є молодим і прекрасним. Саме тут лежать витоки історії нашого народу.

Київ – унікальне місто з давньою історією і славними традиціями. Уславлений визначними подіями та сповнений неповторного колориту, він по праву носить звання міста з великим історичним і культурним спадком, міста з великою душею. Ще при правлінні Ярослава Мудрого Київ став одним з найбільших центрів цивілізації в християнському світі.

Головною прикрасою Києва звичайно є люди, які тут живуть. Добрі, щирі, чуйні та працелюбні, вони з радістю простягують руку допомоги ближньому та щиро вітають гостей столиці.

Саме в останні вихідні весни, кияни святкують День столиці! День, коли слід сказати «Дякую» Києву за його культурну спадщину, старовинні вулички, квітучі каштани, буйство парків і садів, нічні вогні та схили Дніпра, за його багату історію.

Символічно, Печерський район вважається серцем української столиці. Незважаючи на невелику територію, саме тут знаходяться більшість святинь і споруд, які є хранителями культури, історії та мистецтв. На його вулицях органічно співіснують архітектурні пам’ятки давнини й сучасної інфраструктури.

Я хочу подякувати всім, хто проживає в нашому місті, за розвиток і процвітання столиці, за сили які ви вкладаєте у її розбудову. Впевнений, що спільними зусиллями ми зробимо Київ одним з найкращих міст Європи, сильною та величною світовою столицею.

Від щирого серця бажаю всім нам міцного здоров’я, мудрості, оптимізму й впевненості у щасливе майбутнє.

Хай Київ з гідністю відповідає на виклики сучасності та залишається гостинним для кожного, хто цінує його одвічну українську щедрість та щирість!

Зі святом !

Перейти до спискуВерсiя для друку