Головна  →  Новини  →  19 квітня 2017

Юні спортсмени з Печерська знову здобули перші місця на Чемпіонаті Європи з карате

Сьогодні, 19 квітня, до голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука завітали майстри спорту міжнародного класу з карате, вихованці Федерації Годзю-рю разом зі своїм наставником, Віце-президентом Федерації Годзю-рю карате України, майстром спорту України міжнародного класу Олександром Гончаренко. Фотозвіт.

Спортсмени завітали до очільника Печерського району Сергія Мартинчука та висловили щирі слова вдячності і вручили подяку за вагомий внесок у розвиток спорту, за підтримку та надану допомогу молодим спортсменам в організації виїзду команди на змагання національної збірної з карате Годзю-рю до Чемпіонату Європи з карате «9-th WUKF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS for all ages».

З 5 по 9 квітня в місті Клуж Напока, Румунія проходив 9-й Чемпіонат Європи з карате «9-th WUKF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS for all ages» з Годзю-рю карате. За перші місця боролись більше 2000 учасників з 55 федерацій та 28 країн Європи.

Під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука, спортивну честь Печерського району представляли вихованці Національної Федерації Годзю-рю карате України, спортсмени клубу «Сенто» разом зі своїм наставником, Віце-президентом Федерації майстром спорту України міжнародного класу Олександром Гончаренко.

За результатами змагань срібними призерами стали Михайло Герасимчук, Артем Коновалов, чемпіонами Європи а також срібними призерами – Данило Слюсар та Богдан Гончаренко.

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук особисто подякував Олександру Гончаренко та юнакам за наполегливість та вміння працювати на результат.

Перейти до спискуВерсiя для друку