Головна  →  Новини  →  4 квітня 2017

На Печерську стартував турнір з футболу серед школярів молодших класів

На Печерську стартував турнір з футболу серед школярів молодших класів

4 квітня 2017 року під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука розпочався футбольний турнір на Кубок голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації серед школярів ІІ-ІІІ класів. Фотозвіт.

У відкритті урочистого заходу взяв участь перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Дмитро Загуменний, а також головний суддя змагань, заслужений тренер України Олег Мічурін, голова Печерської у місті Києві організації профспілки працівників освіти та науки України Олександра Баклан та керівники структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації.

З вітальним словом виступив Олег Мічурін, який оголосив змагання відкритими, та запросив команди вийти на футбольне поле.

У свою чергу, перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Дмитро Загуменний зазначив: «Завдяки ініціативі очільника Печерського району Сергія Мартинчука, в цьому році вперше проходять змагання з футболу серед школярів ІІ-ІІІ класів на Кубок голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Ми сподіваємось, що змагання які започатковані у цьому році стануть традицією на довгі роки. Адже, саме футбол у дітей з раннього віку розвиває спритність, уважність, витривалість та лідерські навички».

Також, урочисте відкриття заходу супроводжувалось виступом на барабанах художнього колективу Предславинської гімназії №56.

Наприкінці, відбіркових змагань серед школярів, 8 квітня 2017 року буде визначено переможців за І-ІІІ місце та нагороджено медалями та Кубками голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку