Головна  →  Новини  →  20 березня 2017

У Маріїнському парку з’явилася Алея українських зірок

У Маріїнському парку з’явилася Алея українських зірок

18 березня, у суботу, за ініціативи та безпосередньої участі голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука відбулася друга наймасштабніша еко-акція з санітарно-екологічного очищення території Маріїнського парку. Фотозвіт.

До толоки долучилися відомі зірки шоу-бізнесу, а саме: народний артист України Остап Ступка разом із сином Дмитром Ступкою, Андрій Джеджула, Артем Мєх, Віталій Борисюк, Василь Бондарчук, Валерій Сковронський, Валентин Касьян, Валерій Чигляєв, заслужений майстер спорту з титулом «Найсильніша людина планети» Василь Вирастюк, режисер кіно Зорина Очакова, а також молоді талановиті виконавці - Анна Єлісіеєва, Вікторія Падалка, Ксюша Андросюк, Надія Полянська.

У центральній частині Маріїнського парку відомі зірки шоу бізнесу власноруч висадили саджанці рідкісних видів дубів. На власному прикладі зірки показали, що зробити свій внесок у створення привабливої зони відпочинку зовсім не складно, а й навіть престижно. Також, біля кожного дерева було розміщено табличку з ім’ям та автографом зірки, яка його посадила.

Крім того, в еко-акції з прибирання та благоустрою центрального парку столиці взяли участь понад 500 осіб, серед яких були присутні депутати Київської міської ради та їх помічники, військовослужбовці Національної гвардії України (військова частина 3066), державні службовці, фахівці з галузі освіти, студентська молодь, учні шкіл, представники інститутів громадянського суспільства, активні мешканці Печерського району, працівники комунальних підприємств та ЗМІ.

Учасниками заходу було висаджено близько сотні дерев та кущів, упорядковані квітники, побілені стовбури дерев та перекопані їх лунки. Загалом під час толоки було зібрано та вивезено понад 20 тон сміття, разом із листям, яке залишилось після зими.

При спілкуванні із представниками ЗМІ під час проведення еко-акції, очільник Печерського району Сергій Мартинчук відмітив наступне: «Хочу зазначити, що сьогодні погода не подарувала нам сонячного та теплого ранку, проте не завадила людям проявити небайдужість до свого міста, де вони мешкають, - показти свою активну громадську позицію й приєднатися до проведення толоки. Вірю і маю надію, що подібні еко-акції будуть продовжені в такому самому дусі й надалі».

По закінченню заходу всі учасники заходу насолодилися стравами польової кухні та зігрілися гарячим чаєм. А найактивніші учасники толоки отримали солодкі подарунки та квіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку