Головна  →  Новини  →  8 серпня 2016

Проходить перший день робочого візиту голови Печерської РДА Сергія Мартинчука до Німеччини

Проходить перший день робочого візиту голови Печерської РДА Сергія Мартинчука до Німеччини

Сьогодні, 8 серпня в рамках робочого візиту голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука до Федеративної Республіки Німеччини, що триватиме з 8 по 13 серпня 2016 року, було проведено зустрічі з Марибель Понсе - внутрішнім координатором співробітництва між містами-побратимами окружного управління  Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін та Марком Шульте - членом міської ради з питань міського розвитку та нормативного регулювання. Фотозвіт.

У ході зустрічей сторони обговорили низку питань щодо поглиблення відносин між Печерським районом та округом Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін. Особлива увага була приділена питанням регіонального співробітництва. Також значна увага була приділена розвитку співробітництва у сфері житлово-комунального господарства та містобудування.

Окрім цього, програмою візиту передбачені зустрічі голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з мером округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін паном Рейнхардом Науманом, членами міської ради та представниками спілки «Центральний союз українців в Німеччині» та ГО «партнери Східної Європи».

Перейти до спискуВерсiя для друку