Головна  →  Новини  →  8 березня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним жіночим днем

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним жіночим днем

Дорогі печерянки!

Історія Міжнародного жіночого дня, яке ми відзначаємо щороку 8 березня, бере початок ще з кінця ХІХ століття, коли активні прогресивні жінки тільки-но почали голосно заявляти про власні права і свободи та виборювати рівноправність в абсолютно «чоловічому» світі.

 Перші жінки-лікарки, освітянки, науковиці, політикині, бізневумен захоплюють своєю сміливістю, незламністю, вірою у себе, адже наважились вирватися за межі ґендерної сегрегації.

 Сьогодні ж у суспільстві немає місця ґендерним стереотипам. Сучасна жінка знає до чого прагне, вона впевнено йде до мети, досягає поставлених цілей, навчається, працює, розвивається, творить – словом, обирає для свого життя той сценарій, який її влаштовує.

 І навіть коли щось іде не за планом, або їх руйнує війна, українська жінка не здається, не впадає у відчай, вона – перебуває в епіцентрі подій, заряджає оточуючих неосяжною енергією, волонтерить, підтримує словом і ділом, та навіть воює, не поступаючись ні вміннями, ні силою духу чоловікам. Хіба сьогодні наважився би хтось поставити під сумнів той неоціненний вклад, який українки роблять задля наближення нашої Перемоги? Впевнена, що ні.

 Шановні жінки, киянки, печерянки, від щирого серця зичу вам міцного здоров’я, добробуту, оптимізму, сімейного затишку та переможного мирного неба! Нехай кожен день приносить лише гарні звістки!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                          Наталія КОНДРАШОВА

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку