Головна  →  Новини  →  22 листопада 2022

Наталія Кондрашова провела нараду з питань життєзабзпечення Печерського району

Сьогодні, 22 листопада, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела нараду з питань життєзабезпечення центрального району столиці.

 Нарада відбулась за участі першого заступника голови Печерської РДА Анатолія Коржа та заступника голови Анатолія Невмержицького, начальника Печерського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві Петра Дривинського, керівників комунальних служб та відповідних підрозділів райдержадміністрації.

 У зв’язку з погіршенням погодних умов першочергово розглядалося питання утримання територій у належному санітарно-технічному стані та своєчасність прибирання підпорядкованих територій на Печерську від снігу та льодяного покриву, здійснення  посипання протиожеледними сумішами.

 Зважаючи на продовження збройної агресії російської федерації, дії правового режиму воєнного стану та виклики сьогодення – організація роботи для належного життєзабезпечення району залишається  пріоритетною, тому всі служби мають працювати злагоджено та воєдино.

 Очільниця Печерського району Наталія Кондрашова надала ряд доручень керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних служб Печерського району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку