Головна  →  Новини  →  1 грудня 2021

Затишний атмосферний мистецький простір на Печерську! Відкрито оновлену музичну школу!

Затишний атмосферний мистецький простір на Печерську! Відкрито оновлену музичну школу!

 30 листопада голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова взяла участь в урочистому відкритті після завершення капітального ремонту приміщень Дитячої музичної школи №4 ім. Д. Д. Шостаковича, що розташована за адресою: вул. Бастіонна, 5-А. (Фото)

 Наталія Кондрашова звернулася до присутніх з вітальним словом та привітала всіх присутніх з радісною подією, зазначивши, що Печерська адміністрація постійно турбується про умови для навчання та розвитку молоді. В цьому році, це вже друга музична школа району, яку відкрито після капітального ремонту.

 Очільниця району  вручила подяки учасникам процесу відновлення школи за активну участь в організаційних заходах та проведенні капітального ремонту Дитячої музичної школи №4 та сприяння у створенні затишного атмосферного мистецького простору.

 В урочистостях також взяли участь  депутатка Київської міської ради Алла Шлапак, керівники структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації Діана Маринич, Олена Григор’єва, батьки учнів-вихованців школи.

 Особливі теплі слова вдячності на святі пролунали в адресу директорки школи, Заслуженого працівника культури України Алли Войцеховської, яка працює на посаді директора в цьому закладі з 1984 року. За плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток, збереження та популяризацію української культури Алла Войцеховська отримала від очільниці району Подяку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

 На сьогодні в школі навчається близько 370 учнів та працює 67 працівників. Разом із класичними формами навчання викладачі впроваджують  нові сучасні напрямки. За роки свого існування школа випустила більше 4,5 тисяч випускників. Майже у кожній музичній школі столиці працюють її випускники, адже тільки в самій музичній алма-метер сьогодні працюють 11 колишніх вихованців. Щорічно учні школи стають лауреатами міських, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів юних виконавців та композиторів.

 Викладачі та учні музичної школи подарували присутнім музичне привітання. 

 В рамках капітального ремонту виконано великий обсяг робіт: проведено ремонт стелі та стін, проведено роботи з улаштування підлоги паркетом та керамічною плиткою, нової стелі, дверей та вікон;  проведення сантехнічних та електромонтажних робіт, улаштування опалювальної системи.

 Затишні та охайні оновлені приміщення сприятимуть ще більш творчому розвитку учнів, їх духовному збагаченню та надихатимуть на нові звершення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку