Головна  →  Новини  →  1 липня 2021

Очільниця Печерської РДА Наталія Кондрашова прийняла участь у виїзній зустрічі до КНП «Київська міська клінічна лікарня №12»

Очільниця Печерської РДА Наталія Кондрашова прийняла участь у виїзній зустрічі до КНП «Київська міська клінічна лікарня №12»

Сьогодні, 01 липня, відбулась виїзна зустріч до КНП «Київська міська клінічна лікарня №12», що знаходиться на вулиці Професора Підвисоцького у Печерському районі столиці. Фотогалерея >>>

У зустрічі взяли участь заступниця голови КМДА Ганна Старостенко, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова, головний лікар медичного закладу Таїсія Лобода та медичні працівники лікарні.

Лікарня №12 є багато профільним закладом, у якому надається спеціалізована стаціонарна  медична допомога населенню Печерського району та інших районів міста.  Лікарня складається із стаціонару на більше ніж півтисячі ліжок для надання кваліфікованої допомоги хворим з різним профілем захворювань.

На базі лікувальних відділень лікарні розташовані кафедри Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця та Кафедри Національної медичної академії післядипломної освіти, а також Міські центри на базі відділень.

Особлива увага була приділена досить актуальному на сьогодні питанню вакцинації, організації процесу щеплень згідно з планом вакцинальної кампанії працівниками медичного закладу. Також були обговорені вектори розвитку багатопрофільної лікарні та основні проблеми, що виникають у роботі закладу.

Перейти до спискуВерсiя для друку