Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українських миротворців

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українських миротворців

Шановні українські миротворці!

Дорогі ветерани миротворчих операцій!

Щороку, 15 липня, в Україні відзначається День українських миротворців.

Миротворча діяльність – одна з найбільш поважних місій, що вимагає високого професіоналізму, неабиякої відваги та мужності. Понад 44 тисячі військовослужбовців Збройних Сил України, з 1992 року, взяли участь у миротворчих місіях з підтримання миру та безпеки у 18 різних країнах світу.

За всі роки участі у міжнародній діяльності, українські миротворці зарекомендували себе професіоналами, які здатні виконувати завдання будь-якої складності.

Беззаперечно, це зміцнює імідж держави на міжнародній арені, адже українські воїни миротворчих операцій є одними з найавторитетніших у світі. Їх професіоналізм, гідне виконання завдань, морально-ділові якості оцінені державами-членами ООН на високому рівні.

І сьогодні, ми віддаємо шану відданості та жертовності військовослужбовців, які несуть таку нелегку, проте дуже важливу службу по всьому світу, виконуючи благородну місію, захищаючи життя людей.

Схиляємо голови перед героями, які віддали своє життя під час миротворчих операцій.

Висловлюю слова безмежної вдячності, вам, українські миротворці, за відвагу, героїзм й неоціненний вклад у забезпечення миру та безпеки у світі.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, легкої служби, незгасаючої віри у світле майбутнє та успіхів у важливій справі, покладеній на українських миротворців.

Слава українським миротворцям. Слава Україні!

 

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                   Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку