Головна  →  Новини  →  26 червня 2020

Голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела робочі наради

Сьогодні, 26 червня, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Кондрашова провела робочі наради за  участю народного депутата України Пуртової Анни, депутата Київради – Голови депутатської фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київській міській раді Манойленко Наталії, заступника голови райдержадміністрації Авдєєнка Олександра,  керівництва комунальних підприємств та структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації та представників від мешканців  будинків  Тверський тупик 6/8 та вулиці Бастіонній, 13.

Під час наради  мешканці будинків звернулися з проханням допомоги у вирішенні комунальної проблеми, оскільки занепокоєні можливим руйнуванням будинків, зокрема через будівництво за адресою  Тверський тупик, 6/8 та  самочинне знесення основних конструкцій будівлі без відповідних дозвільних документів на вулиці Бастіонній, 13.

Очільниця району з порозумінням поставилася до  проблеми неспокійного та небезпечного проживання. За результатами наради Наталія Кондрашова дала доручення відповідним підрозділам та комунальним підприємствам району відпрацювати проблемні питання.

Перейти до спискуВерсiя для друку