Головна  →  Новини  →  23 червня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня державної служби

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня державної служби

Шановні державні службовці!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

 Праця в державних органах та забезпечення виконання завдань й функцій держави – надзвичайно відповідальна справа, яка потребує цілковитої самовідданості.

 Державні службовці, що прийняли присягу служити людям, заслуговують на глибоку повагу, адже саме на вас лежить нелегка ноша відповідальності за стан справ у суспільстві, добробут і майбутнє громадян.

 Від професіоналізму державного службовця, який гнучко реагує на запити сучасності, великою мірою залежить довіра до влади та успішність держави.

І у цей святковий день, хочу подякувати всім державним службовцям, за відповідальне виконання свого професійного обов’язку на благо жителів Печерського району та країни в цілому.

Переконана, надалі ми продовжимо підвищувати ефективність роботи органів державної влади та рівень суспільної довіри до державного апарату шляхом надання якісних послуг, адже саме від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє України.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров`я, наснаги, мудрості, витримки, творчого натхнення у роботі та плідних здобутків для розквіту нашої держави!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                           Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку