Головна  →  Новини  →  27 січня 2020

Лідери учнівського самоврядування Ліцею № 79 зустрілися із Борисом Євгеновичем Патоном

У січні 2020 року відбулася знакова подія в житті Ліцею інформаційних технологій №79 Печерського району м. Києва – лідери учнівського самоврядування зустрілися з президентом Національної академії наук України, випускником школи №79 Борисом Патоном.

Зустріч відбувалася в робочому кабінеті Бориса Євгеновича в Інституті електрозварювання імені Євгена Патона НАН України.

Ліцеїсти розповіли президенту Національної академії наук України про свої успіхи та досягнення в навчанні, перемоги на Міжнародних олімпіадах, творчі здобутки, а випускники поділилися планами  на майбутнє.

Борис Євгенович зазначив:  «Що неможливо досягти успіху без щоденної праці над собою та бажання перемоги, а також підкреслив: Україна була та є державою наукового прогресу та інтелекту, і сьогодні потребує вас, як гідну наукову зміну».

Борис Патон порадив учням не боятися експериментувати для досягнення успіху та з гідністю носити почесне звання ліцеїста та зазначив:

«Ліцею № 79, яким пишається вся Україна. Успіхів вам та великого щастя! Люблю вас та радію вашим успіхам. Щиро ваш».

Патон Борис Євгенович – уособлення нашої епохи, всесвітньо відомий український вчений, людина, якій притаманні фантастична енергія і невтомна працездатність. Під час змістовної розмови учні мали змогу задати питання та отримати відповіді на них від Бориса Патона.

Перейти до спискуВерсiя для друку