Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Відділ контролю за благоустроєм щоденно перевіряє наявність стихійної торгівлі біля станцій метрополітену


Протягом тижня активних рейдових перевірок фахівцями відділу контролю за благоустроєм Печерської райдержадміністрації, Печерського управління поліції ГУНП. Києві та Печерського підрозділу Київського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» біля станцій метрополітену «Печерська» та «Арсенальна» ліквідовано несанкціоновану торгівлю.

За зверненням народного депутата України Анни Пуртової, щодня на території центральної частини міста Києва проводяться рейдові-перевірки щодо функціонування незаконної торгівлі біля станцій метрополітену.

Печерська райдержадміністрація звертає вашу увагу! Якщо ви бачите торгівлю з рук біля звертайтесь та повідомляйте про порушення до Національної поліції України, за телефоном «102».

Довідково:

Торгівля з рук у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачено адміністративну відповідальність відповідно до ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 1 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Перейти до спискуВерсiя для друку