Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Шановні печеряни!

Дорогі співвітчизники!

 

21 листопада,  згідно Указу Президента України, в країні відзначається День Гідності та Свободи на честь початку доленосних для України подій –  Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

 В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу людей, які проявляючи неабияку мужність та жертовність виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейське майбутнє України.

На долю українців випало чимало втрат й розчарувань, і ми маємо пам’ятати подвиги героїв, які завжди будуть для нас невичерпним джерелом патріотизму та любові до Батьківщини.

Люди, які ціною власного життя змінили хід історії України, в черговий раз продемонстрували усьому світові, що ми є вільною й свободолюбивою нацією.

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають наші кордони.

Вірю, що подвиг Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які боролись за право жити у вільній, демократичній та суверенній державі віками житиме у наших серцях.

Тож, у цей пам’ятний день, зичу всім українцям сили духу, добробуту, родинної злагоди у кожній домівці та мужності в боротьбі за краще майбутнє своєї країни.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Зповагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку