Головна  →  Новини  →  8 листопада 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем української писемності та мови

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем української писемності та мови

Шановні печеряни!

Дорогі українці!

 

Щорічно, 9 листопада, відповідно до Указу Президента України, ми відзначаємо День української писемності та мови.

 Мова – це важливий чинник самовизнання нації, надійна основа розвитку країни, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

 Наша рідна мова – душа мільйонів українців! ЇЇ шлях розвитку був тернистим, загартований історією, але український народ зміг її відстояти та зберегти.

 Милозвучну українську мову звеличували у своїх творах обдаровані письменники, вірні патріоти своєї Батьківщини - Тарас Шевченко, Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Леся Українка та багато інших видатних українських постатей.

 З великою шаною ми маємо зберігати і розвивати рідну мову, адже саме завдяки мові ми є неповторними у світовому просторі, а наша культура незабутня та вічна.

 Переконаний, що мова – це велика основа для єдності всієї держави, українського народу, та духовна гарантія її майбутнього!

 Від щирого серця вітаю з Днем української писемності та мови - найціннішого надбання нашого народу.

 Бажаю всім добра, взаєморозуміння та нових досягнень на благо зміцнення України!

 Зі святом!

 

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку