Головна  →  Новини  →  22 серпня 2019

Понад 40 мільйонів гривень погашено заборгованості на підприємствах завдяки роботі Печерської РДА


22 серпня 2019 року в Печерській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі. Фотозвіт

Станом на сьогодні, завдяки проведеній роботі Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією погашено заборгованості із виплати заробітної плати на загальну суму  40 151,7 тисяч гривень.

Також комісією постійно надаються рекомендації керівникам (представникам) підприємств, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету.

Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській райдержадміністрації.

Довідково:

З початку 2019 року проведено 8 засідань комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі, на яких заслухано керівників підприємств: ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство», ТОВ «Проектно-конструкторське бюро «Українське Машинобудівництво», КП СПБ «Арсенал», ДП «НДІ «Квант», ПАТ «Комерційний банк «Союз», ТОВ «Перша Будівельно-монтажна група».

Перейти до спискуВерсiя для друку