Головна  →  Новини  →  11 листопада 2015

Віталій Кличко під час виїзної наради доручив звільнити заступника голови Дніпровського району Ігоря Щербака за «окозамилювання» у звітах про ремонт дитмайданчиків

Мер Києва Віталій Кличко під час виїзної наради за участі очільників районів дав доручення звільнити першого заступника голови Дніпровського району Ігоря Щербака за «окозамилювання» у звітах про ремонт дитмайданчиків.

«Ми поставили завдання очільникам районів відремонтувати всі дитячі і спортивні майданчики в рамках проведення осіннього місячника благоустрою, виділили гроші. У звіті від Дніпровського району вказано, що в районі відремонтовано 470 дитячих майданчиків із 470, тобто, 100% виконання доручення. Зараз ми з вами подивилися один дитячий майданчик у занедбаному стані. В кілометрі від нього – другий. І я впевнений, якщо підемо далі, знайдемо ще не один в такому ганебному стані. Заступник голови району поставив підпис під звітом, що все зроблено. Людина, яка не виконує доручень, більш того – надає неправдиву інформацію, не буде працювати. Перший заступник голови Дніпровського району Ігор Щербак повинен бути звільнений за невиконання своїх обов'язків! Я вимагаю від вас звільнити людину, яка не впоралася з поставленим завданням і обманює керівництво», – наголосив Віталій Кличко, звертаючись до очільника Дніпровського району Ярослава Горбунова. 

Мер підкреслив, що кожен голова району повинен виконувати всі доручення не тільки на папері. А також відповідально поставитися до прибирання і благоустрою території у своїх районах. «Ми можемо перевірити в будь-який момент інформацію, яку ви надаєте. «Окозамилювання» не пройде! Всі доручення повинні бути виконані», – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку