Головна  →  Оголошення  →  18 вересня 2013

Початок проведення конкурсного відбору районних громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

Комісія при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації з конкурсного відбору районних громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва оголошує про початок проведення конкурсного відбору районних громадських та благодійних організацій.

Відбір громадських та благодійних організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, проводитиметься у відповідності з Порядком відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 22.05.2013 № 328/9385 (далі – Порядок).

Одержувачами бюджетних коштів є районні громадські чи благодійні організації жінок, багатодітних сімей, інвалідів, ветеранів війни (далі ‑ громадські та благодійні організації) та інші громадські та благодійні організації, які надають соціальні послуги печерянам згідно з діючим законодавством.

Для отримання бюджетних коштів районні громадські та благодійні організації подають заявку районній Комісії з конкурсного відбору. Одна і та сама організація не може подавати заявку міській та районним комісіям з конкурсного відбору.

Заявки на участь у конкурсному відборі приймаються управлінням праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації  за  адресою: вул. Цитадельна, 4/7, кім. 19,  контактний  телефон: 280-69-98. Відповідальна особа – Дударенко Юлія Леонідівна.

До заявки додаються:

  • копія статуту громадської та благодійної організації (подається одноразово під час отримання бюджетних коштів вперше, якщо у зазначений документ не вносилися зміни);
  • копія свідоцтва про реєстрацію громадської та благодійної організації;
  • копія довідки про реєстрацію у відповідному органі державної податкової служби;
  • копія протоколу засідання вищого органу управління про склад керівництва;
  • копія звіту про діяльність громадської та благодійної організації за формою державного статистичного спостереження N 1-ПГО "Звіт про політичні партії та громадські організації";
  • календарний план та змістовне наповнення заходу (програми);
  • розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів у розрізі напрямів, визначених Порядком.

Зазначені документи засвідчуються підписом керівника, скріпленим печаткою громадської чи благодійної організації.

Громадські та благодійні організації, які отримували бюджетні кошти у минулому році, подають також звіт про їх використання з відповідними підтверджуючими документами.

 Конкурсний відбір місцевих громадських організацій відбудеться 31 жовтня 2013 р. у приміщенні Печерської райдержадміністрації.

 Заявки та пропозиції учасників приймаються до 02 жовтня 2013 р. (включно).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку