Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисників і захисниць України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисників і захисниць України

Шановні захисники та захисниці нашої держави!

Сьогодні ми відзначаємо три славетних свята – День захисників і захисниць  України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Ці знаменні свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

14 жовтня  –  це свято нескорених, гідних нащадків великих прадідів у чиїх жилах тече гаряча козацька кров. Захисники та захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не задумуючись захищати свою країну!

Ми низько схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за незалежність і суверенітет нашої Батьківщини!

Невимовна вдячність мужнім, сильним, відданим, справжнім Героям та Героїням, які боронили нашу країну. Усім, хто і в цю хвилину – на варті незалежності.

Бажаю усім захисникам та захисницям України, міцного здоров’я, Божого благословіння, віри та єдності на шляху до кращого майбутнього. І найголовніше - повернутися додому з перемогою живими і неушкодженими.

Нехай щира любов до Батьківщини, народна повага і підтримка надають вам сил у благородній справі встановлення миру та спокою на рідній землі. А всім українцям бажаю стійкості духу, злагоди в домівках, щастя та швидшої Перемоги!

Слава Україні!

З повагою

  

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                       Наталія КОНДРАШОВА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку