Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем працівників освіти

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!

 

Вітаю вас з професійним святом!

 Сьогодні, у нелегкий для нашої країни час, на ваші плечі лягає особлива місія: бути для підростаючого покоління не тільки джерелом мудрості, а й виховувати в наших дітях високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги й любові до держави.

 Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.

 Дякую всім вам за великий талант і відповідальну навчально-виховну місію, високий професіоналізм та самовідданість обраній професії. Творіть нашу українську освіту, розвивайте науку та виховуйте молоде покоління задля щасливого майбутнього Української держави!

 Бажаю міцного здоров’я, життєвої сили, енергії, наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності, а найголовніше миру та якнайшвидше зустріти Перемогу нашої неньки України!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                          Наталія КОНДРАШОВА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку