Головна  →  Новини  →  17 травня 2021

Відреставрований фонтан у Наводницькому парку запущено!

Запрошуємо киян та гостей столиці на прогулянку до Наводницького парку милуватися магічною красою світлового фонтану. За допомогою різних кольорів його струмені грають різнобарвною  веселкою.

Наводницький парк – візитівка не тільки Печерського району, а й всього Києва! Це досить туристичне місце, яке відвідує чи не кожен турист столиці. Знімки пам’ятника засновникам Києва на фоні краєвидів Дніпрових круч найвпізнаваніша промоція міста. Цей парк є одним з улюблених місць для фотосесій молодят та відпочинку печерян, мешканців інших районів та гостей столиці.

Працівники КП УЗН Печерського району щоденно підтримують чистоту парку, доглядають за зеленими насадженнями, тож локація доглянута та приємна для прогулянок. А з відкриттям фонтану парк став ще затишнішим, ошатнішим та романтичним й чекає своїм затінком та зеленню на відвідувачів.

Жодне фото не розкриває всієї краси, відчуття, запахів весни та краєвидів, тож запрошуємо до приємних прогулянок на свіжому повітрі, особливо після заходу сонця – підсвічування фонтану вам точно сподобається!

Перейти до спискуВерсiя для друку