Головна  →  Оголошення  →  28 квітня 2020

Печерська РДА надає онлайн консультації громадянам на час карантинних обмежень

22 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення продовжити дію карантину до 11 травня 2020 року.

Тож, з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території міста Києва, встановлено обмежений доступ до будівлі Печерської райдержадміністрації до 11 травня 2020 року.

Так, нагадуємо вам про способи отримання консультацій та подачі звернень до Печерської райдержадміністрації, її окремих підрозділів і ЦНАПу району на період запровадженого карантину.

Подавати ваші звернення можна в електронному вигляді на офіційну електронну адресу райдержадміністрації: [email protected], запити на інформацію: [email protected].

Якщо вам необхідна консультація адміністратора центру надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації скористайтеся підтримкою call-центру, за телефоном: (044) 280 41 97. Також для зручності громадян можна скористатися додатковими каналами зв’язку – менсенджерами:

- WhatsUP: https://wa.me/380635371173;

- Telegram: https://t.me/CNAPPechersk;

- Viber: +38 (063) 537-11-73;

Щодо питань про призначення державних допомог, субсидії, пільг на житлово-комунальні послуги тощо, звертайтесь з листом до Управління праці та соціального захисту населення на офіційну електронну адресу: [email protected],та за тел.: (044) 280 00 29, (044) 254 20 99.

Для отримання консультації Служби у справах дітей та сім’ї надсилайте листи на електронну адресу: [email protected] та телефонуйте: (044) 280 24 44.

Також рекомендуємо користуватися он-лайн сервісами для отримання адміністративних послуг, за допомогою електронних підписів. Перелік послуг Міністерства юстиції України, за посиланням https://kap.minjust.gov.ua/ , електронні послуги Держгеокадастру: https://e.land.gov.ua/services.

Бережіть себе! дотримуйтесь карантинних заходів та залишайтесь вдома.

Довідково:

Кабінет Міністрів України, представив поетапний план зняття обмежень, детальніше, за посиланням:

https://www.kmu.gov.ua/news/premyer-ministr-denis-shmigal-predstaviv-poetapnij-plan-znyattya-obmezhen

Перейти до спискуВерсiя для друку