Головна  →  Оголошення  →  17 березня 2020

ЦНАП Печерської РДА обмежує доступ громадян


 З 18 березня, управління (центр) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації до 3 квітня 2020 року, обмежує доступ громадян, крім екстрених випадків.

 Слідкуйте за новинами на нашому сайті та сторінці у соціальній мережі Facebook

Довідково:

Столичні центри надання адміністративних послуг із 18 березня надаватимуть лише надзвичайно важливі послуги. Про це під час брифінгу щодо протиепідемічних заходів та обмежень повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Що стосується державних органів виконавчої влади міського та районних рівнів, то із завтрашнього дня всі працюватимуть у віддаленому режимі – вдома. У департаментах і управліннях працюватимуть лише у черговому режимі. Особливо це стосується ЦНАПів, які останнім часом отримують величезну кількість звернень. Із 18 березня вони надаватимуть лише термінові послуги, наприклад, свідоцтво про народження, паспорт, а також вклеювання фото в паспорт при досягненні 25-ти та 45-ти років (якщо не сплив місячний термін з дати досягнення відповідного віку)», – зазначив Микола Поворозник.

Нагадаємо, що столичні ЦНАПи надають електронні послуги. Їх можна замовити через особистий кабінет.

 Для упередження ситуації стрімкого розповсюдження коронавірусу міська влада закликає з розумінням та відповідальністю поставитися до обмежувальних заходів, введених у столиці, та дотримуватися простих рекомендацій.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку