Головна  →  Новини  →  14 січня 2020

На Печерську готуються до реконструкції бою за завод «Арсенал»


25 січня 2020 року о 16:00 на Арсенальній площі у Києві вже вчетверте відбудеться видовищна реконструкція бою за завод «Арсенал», який тривав саме на цьому місці у січні 1918 року між військами УНР та більшовиками.

Так, заступник керівника апарату Печерської райдержадміністрації Катерина Печерська разом з представниками відділу контролю за благоустроєм  Печерської райдержадміністрації, сектору взаємодії з правоохоронними органами, КП «ШЕУ» Печерського району і відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ провели виїзну нараду щодо належної організації проведення даного заходу на території району. 

Під час наради відпрацьовано питання щодо належного санітарного стану територій під час заходу та після його проведення, а також обговорено питання стосовно забезпечення громадського порядку на Арсенальній площі та інші.

Після обговорень актуальних питань, Катерина Печерська дала дорученням комунальним службам району та відділу контролю за благоустроєм тримати на контролі санітарно-технічний стан району, а також доручила сектору взаємодії з правоохоронними органами направити листи до Печерського управління поліції ГУНП у м. Києві та громадського формування «Муніципальна Варта» щодо забезпечення громадського порядку.

Перейти до спискуВерсiя для друку