Головна  →  Новини  →  17 грудня 2019

У Києві відкрито перший пілотний фронт-офіс державної виконавчої служби в приміщенні ЦНАПу Печерської РДА


17 грудня 2019 року заступник Міністра Юстиції України з питань виконавчої служби Андрій Гайченко та виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій у рамках підписаного Меморандуму відкрили в Управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації перший фронт-офіс державної виконавчої служби.

Це пілотний сервіс, який надає змогу громадянам у зручних, комфортних та доступних умовах:

- подати документи виконавчого провадження до Печерського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ;

- отримати інформаційну допомогу в оформленні документів;

- отримати відомості, що містяться в автоматизованій системі виконавчого провадження, стосовно стану виконання того чи іншого рішення, за якими вони є сторонами.

Як зазначив заступник Міністра з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, «По суті процес виконання рішення – це сервіс, який надає держава людям, бізнесу. І цей сервіс має бути на високому рівні. Люди не мають плутатися у назвах і адресах органів, які надають різний спектр послуг. Тож такі фронт-офіси дають можливість зробити максимально комфортні умови для наших відвідувачів та наблизити службу до людей, а також суттєво зекономити кошти. Надалі таку практику плануємо поширювати на всю країну».

Також подію прокоментував виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій:

«Створення таких фронт-офіс у центрах надання адмінпослуг надасть можливість громадянам отримувати більше послуг в одному місці, адже отримувати консультацію в таких офісах зручніше ніж по телефону, що в свою чергу є комфортним для багатьох людей, я впевнений, що згодом така послуга з’явиться і в інших районах міста Києва». 

Довідково:

Звернутися до Управління (Центру) надання адміністративних послуг можна за адресою: м. Київ, вул. М. Омеляновича-Павленка, 15 та ознайомитися з послугами, за посиланням.

Ознайомитися з Меморандумом, за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку