Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Печерська РДА продовжує діяти в напрямку погашення заборгованості орендної плати за майно громади міста Києва


Сьогодні, 06 грудня, відбулось засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості орендної плати та контролю за виконанням умов договорів про передачу в оренду майна територіальної громади міста Києва, переданого до сфери управління Печерської райдержадміністрації.

Питання заборгованості орендної плати на постійному контролі у Печерській райдержадміністрації.

Так, завдяки проведеній роботі Печерської райдержадміністрації, яка спрямована на погашення заборгованості з орендної плати, наразі відмічено позитивну тенденцію по збільшенню надходжень коштів за орендоване майно комунальної власності,  а саме:

  • Нарахована сума орендної плати  - 28 млн 592тис 833 грн;
  • Отримано орендної плати 29 млн 619 тис 252  грн, що на 1 млн 26 тис 419 грн більше нарахованої.

Крім того, під час засідання комісії обговорювались наступні питання:

- надходження з орендної плати та стан заборгованості по Печерському району за оренду приміщень комунальної власності територіальної громади міста Києва за 11 місяців 2019 року;

- вжиття юридичною службою заходів до орендарів, які мають заборгованість з орендної плати та про роботу з виконавчими органами юстиції по виселенню боржників, стан розгляду судами відповідних орендних справ;

- інвентаризації житлових будинків;

- щодо заходів з державної реєстрації речових прав комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва».

За результатами засідання надано доручення КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району  м. Києва» вжити заходів стосовно:

- збереження позитивної тенденції щодо зменшення заборгованості з орендної плати;

- посилення контролю за належним виконанням заходів відносно державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Перейти до спискуВерсiя для друку