Головна  →  Новини  →  8 листопада 2019

З мешканцям житлових будинків, які обслуговує ДП «ЕКО» обговорили шляхи вирішення проблем будинку

 

08 листопада 2019 року, у Печерській райдержадміністрації проведено зустріч з

мешканцями житлових будинків Печерського району, які обслуговуються державним підприємством «ЕКО» Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України.

 Захід відбувся за участю радника заступника голови КМДА Петра Пантелеєва Олексія Тихонова, представників Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, управління житлово-комунального господарства і будівництва та комунальних підприємств Печерського району.

 Державне підприємство «ЕКО» обслуговує 11 житлових будинків Печерського району, за адресами: вулиці Кловський узвіз, 4, Джона Маккейна, 43, Петра Болбочана, 4-а,  Верхня, 3, Мічуріна, 2,  Старонаводницька, 8-а та бульвар Лесі Українки, 5, 10, 12, 36/10, 36-Б.

 На даний час, Державною виконавчою службою заблоковано рахунки, в тому числі на виплату заробітної плати працівникам.

 У зв’язку зі скрутним фінансовим становищем, з підприємства звільнилося більшість працівників, окрім директора, його заступника і головного інженера, та немає можливості належно утримувати підпорядкований житловий фонд.

 Так, з мешканцями вищезазначених будинків проведено роз’яснення стосовно можливих варіантів вирішення питання подальшого обслуговування  та утримання житлових будинків.

 Присутнім наголосили на необхідності визначення з формою управління будинками: створення ОСББ або обрання управителя, а також роздали пам’ятки з покроковими роз’ясненнями створення ОСББ або обрання управителя.

Перейти до спискуВерсiя для друку