Головна  →  Анонси  →  6 листопада 2019

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 76-ї річниці вигнання нацистських окупантів із міста Києва

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 76-ї річниці вигнання нацистських окупантів із міста Києва

Дорогі співвітчизники!

Шановні ветерани!

 

Цього дня, 76 років тому, Київ був визволений від нацистських окупантів. І сьогодні, український народ вшановує світлу пам’ять воїнів Другої світової війни, котрі героїчно виборювали право на життя та свободу нашої нації.

 Місто Київ впродовж 778 днів було окуповано ворогом. Битва за Дніпро стала найкривавішою операцією війни у Європі, що забрала життя близько 500 тисяч українських воїнів.

 Ця трагічна подія навіки закарбувалась на сторінках історії України та у серці кожного українця, адже ціною неймовірних зусиль, наш народ заплатив за право жити у вільному місті та вільній країні.

 У цей день, ми вшановуємо світлу пам’ять полеглих, низько вклоняємося усім, хто проявляючи неабиякий героїзм і жертовність звільняли від окупантів рідну землю, заплативши власним життям.

 Ми пишаємось відважністю та хоробрістю наших ветеранів!

 Щиросердно дякую усім ветеранам Другої світової війни за самовідданість і любов до Батьківщини, низький уклін та велика вдячність, що піднімали з руїн та відроджували Київ.

 Бажаю вам мирного неба над головою, добробуту, міцного здоров’я й благополуччя.

 Честь вам і слава!

Слава Україні!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку